^Naar Boven
home
header.4.EBMsite.698x294px.jpg

nv      

Social Media

Voor recente updates over EBM Security en de locaties waar je ons kunt vinden check onze social media. 

Via de snelkoppeling rechts in beeld kom je snel en eenvoudig op onze facebook, twitter en google+ pagina's.

Op de verschillende acties op facebook en twitter is onderstaand wedstrijdregelement van toepassing.

 

Wedstrijdregelement van EBM Security

Art. 1

EBM Security houdt zich ten alle tijden het recht voor wijziging door te voeren ten aanzien van de prijzen, prijswinnaars, bekendmaking en/of uitreiking van de prijzen.
Art. 2
Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor de periode van ten minste 6 maanden. Ook personeel van EBM Security of het betreffende evenement zijn uitgesloten van deelname. 
Art. 3
De trekking gebeurt op een wijze, plaats en moment zoals wordt vastgesteld door EBM Security. Ook de communicatie over de uitslag gebeurt op een wijze en moment zoals door EBM bepaald. 
Art. 4
Indien de oorspronkelijke prijzen door overmacht niet kunnen worden geleverd verzorgt EBM Security een vervangende prijs. Vaststelling van de aard, omvang, waarde en/of levering van de vervangende prijs is geheel voorbehouden aan EBM Security. EBM security is niet aansprakelijk voor eventueel verlies, beschadiging en/of inname van de prijs tijdens de verzending, in de aanloop naar of gedurende het evenement.
Artikel 5
Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan (foto/film)momenten en/of publicaties voor (commerciële) doeleinden ten behoeven EBM Security.
Artikel 6
Deelname is alleen mogelijk indien de deelnemer minimaal 18 jaar oud is. Is de deelnemer 16 of 17 jaar oud, dan is er toestemming vereist van ouder/voogd/verzorger die de prijswinnaar ook zal moeten begeleiden bij ontvangst van de prijs. Dit alles voor zover een toegangsbeleid van het betreffende evenement hierin voorziet. Bij het uitreiken van de prijs kan om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd.
Artikel 7
Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, diensten en/of goederen. Ook kan EBM Security aanvullende voorwaarden stellen aan de overdraagbaarheid van entree en/of toegangsbewijzen.
Artikel 8
Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer op de hoogte te zijn van hetgeen bepaald in dit regelement en akkoord te gaan met alle, eventueel daaruit voortvloeiende, voorwaarden en/of bepalingen. 
Artikel 9
Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.