^Naar Boven
home
header.3.EBMsite.698x294px.jpg

nv      

Diensten van EBM Security

Evenementen- en horeca beveiliging zijn al jaren onze corebusiness.
Wij zijn binnen deze sector een breed georiënteerd beveiligingsbedrijf en hebben over de jaren een aanzienlijk klantenbestand en goede reputatie op weten te bouwen. Ongeacht of het nu gaat om business of leisure op een kleine of grote schaal, kunnen wij u een compleet dienstenpakket leveren. Zodoende kan EBM Security u in iedere fase als volwaardige veiligheidspartner bijstaan in evenementen en horeca.

Medewerkers
Alle evenementen en gelegenheden hebben hun eigen karakteristieken en vereisen een daarop aangepaste benadering. Wij geloven bij EBM security dan ook sterk in het belang van maatwerk. Niet alleen in de aard van diensten die wij leveren, maar bijvoorbeeld ook wat betreft de medewerkers die ze uitvoeren. Daarom beschikken wij over een groot en divers personeelsbestand, zodat we de meest geschikte mensen op de juiste plaats kunnen inzetten.

Wij werken uitsluitend met gescreend, gediplomeerd en gemotiveerd personeel. Het zijn allen flexibele professionals die discreet en met gevoel voor tact te werk gaan. Kenmerkend voor EBM’ers is dat zijn uitstekend kunnen laveren tussen noodzakelijke veiligheid en de charme van een evenement. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de beveiliging ook een aanvulling is op de gastbeleving van uw bezoekers. Dat houdt onder andere in dat zij gepast gekleed gaan, maar vooral ook de rust en het vertrouwen uitstralen wat zo belangrijk is bij eventuele incidenten.

Keurmerken
EBM Security heeft de officiële erkenning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (ND639).
Daarnaast is EBM lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche, sectie evenementen- en horecabeveiliging. Zo heeft u naast onze drang naar kwaliteit in ieder geval de waarborg zaken te doen met een erkende en betrouwbare partij en dat is wel zo’n veilig idee.

In dit menu vindt u een overzicht van de door EBM aangeboden diensten. Enkele specifieke diensten leveren wij uitsluitend op aanvraag en naar beschikbaarheid. Heeft u aanvullende vragen en opmerkingen of mocht de door U gezochte dienst er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op.
Kijk ook eens op onze social media voor actuele updates.