^Naar Boven
home
header.3.EBMsite.698x294px.jpg

nv      

Horecabeveiliging

Naast evenementen beveiliging verzorgt EBM Security ook horeca beveiliging.
Dit is een goede combinatie, omdat de horeca sector veel raakvlakken heeft met de evenementenbranche.

Diensten die we hiervoor standaard aanbieden zijn: 

  • Risicoanalyse van de horecagelegenheid 
  • Horecabeveiligers
  • Advisering en implementatie van uitgaansbeleid

Enkele specifieke diensten leveren wij uitsluitend op aanvraag en naar beschikbaarheid.
Heeft u aanvullende 
vragen en opmerkingen of mocht de door U gezochte dienst er niet bij staan,
neem dan gerust contact met ons op.

Gastheer
Bij de grote gelegenheden en discotheken zijn één of meerdere horecabeveiligers al lange tijd een vertrouwd beeld. Het zijn de mensen die waken over de goede sfeer en veiligheid op een locatie waar alcohol/drugs consumptie, opzwepende muziek en beperkte bewegingsvrijheid een prominente rol spelen. Ook hier zien we dat het nemen van voorzorgsmaatregelen en de inzet van portiers niet altijd kan voorkomen dat er iets gebeurt, maar dat het wel een cruciaal verschil maakt ten aanzien van de mogelijke gevolgen voor de aanwezigen en horecagelegenheid.

De portier is de eerste en het laatste persoon die iedere bezoeker ziet en is daarom medeverantwoordelijk voor een stukje gastbeleving bij de bezoekers. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen een goede uitstraling hebben. Daarnaast zijn goede sociale en communicatieve vaardigheden een absolute must. Zeker wanneer u bedenkt dat ze in beginsel ook altijd preventief en de-escalerend te werk gaan, weten wij ons hierin duidelijk te onderscheiden van de stereotype uitsmijters.

Dat neemt niet weg dat al onze horecabeveiligers genoeg ervaring en fysiek overwicht hebben om ongewenst publiek op gepaste wijze te weigeren of verwijderen indien nodig. Onze EBM’ers staan er om bekend hierin zeer discreet en terughoudend te werk te gaan. Gastvrij en behulpzaam, maar ook waakzaam en doortastend indien nodig. Daarbij de wettelijke en maatschappelijke kaders te eerbiedigen en te waken over de sfeer en reputatie van uw onderneming.

Samenwerking
De overheid legt steeds sterker de nadruk op de bestrijding van het zogeheten uitgaansgeweld. Excessen in de publiciteit versteken de roep om strengere maatregelen. Omdat wij ook hier onze verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan, werken we op verschillende plaatsen al structureel samen met gemeenten en politie, om zo voor iedereen het uitgaan een aangenamere en veiligere ervaring te maken. Daarnaast proberen we zo ook zoveel mogelijk op locaties de medewerkers in verbinding te brengen met collega’s. Communicatie en inzicht zijn vaak de sleutel waarmee je samen een sterker signaal kunt afgeven tegenover uitgaansgeweld.

Bent u op zoek naar één of meerdere gastheren en spreekt het bovenstaande u aan, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.