^Naar Boven
home
header.5.EBMsite.698x294px.jpg

nv      

Partners

Er zijn binnen de evenementenbranche veel belanghebbenden en aanbieders van uiteenlopende zaken en diensten. Het is niet altijd gemakkelijk om als ondernemer/organisator hierin kwaliteit te herkennen en ervaring is de beste graadmeter. Door onze jaren lange aanwezigheid in de branche hebben wij het genoegen gehad met veel andere instellingen en bedrijven te mogen samenwerken. En net als met collega’s zijn er altijd enkele waarmee je een bijzondere relatie weet op te bouwen. Wij hebben zelf dan ook goede ervaringen met onderstaande partijen en kunnen deze van harte bij u aanbevelen.  

Keurmerken

EBM Security is trotse bezitter van het
Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. 

In 2004 heeft De Nederlandse Veiligheidsbranche (onder haar toenmalige naam de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties, VPB), mede in het kader van zelfregulering, het initiatief genomen om te komen tot een keurmerk voor beveiligingsorganisaties. Dit keurmerk betekende een volgende stap van verdere professionalisering van de branche en bevordering van het kwaliteitsniveau. Dit initiatief heeft geleid tot meerdere keurmerken voor categorieën beveiligingswerkzaamheden.

Van een keurmerkhouder wordt verwacht dat deze op een professionele wijze zijn bedrijfsvoering heeft georganiseerd, hetgeen moet leiden tot een betrouwbare, solide, continue, kwalitatief hoogwaardige en deskundige dienstverlening.
In dat kader stelt het keurmerk een aantal minimum eisen waarmee een keurmerkhouder niet alleen laat zien dat hij aan alle wettelijke vereisten voldoet, maar ook zijn verantwoordelijkheden kent en neemt richting personeel, opdrachtgevers en maatschappij. (Bron: NVB)

 

EBM Security is een ECABO erkend leerbedrijf voor de opleiding beveiliger 2. 

Het zijn van ECABO leerbedrijf betekent dat studenten bij ons een gedegen opleiding en begeleiding kunnen krijgen gedurende hun stage voor de opleiding tot beveiliger 2. Wij vinden dat een goede opleiding fundamenteel voor iedereen die tot arbeidsmarkt in de sector van algemene veiligheid wil toetreden. Daarom nemen wij de opleiding en begeleiding van onze stagaires heel serieus en hopen dat je met veel extra bagage aan kennis en ervaring hun opleiding voortzetten als ze ons weer verlaten. Dit geldt zowel voor het theorie als het praktijk gedeelte. Ook goede contacten en interactie met docenten en instellingen dragen bij aan een stijgend niveau binnen de opleidingen. Het gebeurt regelmatig dat stagaires na hun opleiding komen solliciteren voor een baan, een mooie compliment kun je als stagebedrijf niet krijgen.  

Bedrijfsprofiel

Dhr. Taco Van Luyten - Directeur/eigenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdeling Administratie

Debiteuren, crediteuren en (loon)administratie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dhr. Raunchy Gelissen – Sales / Projectleider evenementen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dhr. Sunny Dickhoff– Sales / Teamleider evenementen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dhr. Ton Janssen – Projectleider evenementen & horeca
Opleidingscoördinator, praktijkbeoordelaar ESO en teamleider
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over ons

Opgericht in het Zuid-Limburgse Maastricht is EBM Security in 1993 begonnen als (vrijwilligers)organisatie die ieder jaar de beveiliging verzorgde van het succesvolle culinaire openluchtevenement " 't Preuvenemint” te Maastricht. Een evenement waar wij nu, ruim 20 jaar later nog steeds de beveiliging faciliteren. De toenemende vraag naar professionele beveiliging op evenementen vormde de aanleiding tot het verder uitbreiden en proffesionaliseren van de organisatie. Daarnaast werd EBM Security voorzien van een officiële status van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

Sinds 2011 heeft EBM Security een nieuwe directeur/eigenaar en waait er een hernieuwde frisse wind door het bedrijf. Dit ging mede door de implementatie van de horeca- en evenementenportefeuille van Hampsink Security, gepaard met een flinke uitbreiding van ons klantenbestand. Heden ten dagen is EBM Security de grootste aanbieder van evenementenbeveiliging in Limburg en zijn we ook op nationaal niveau een speler van formaat. Ons diverse en dynamische team staat garant voor flexibiliteit en een gezonde nieuwsgierigheid naar innovatie. Ondanks dat veel van onze vaste klanten zich nog steeds in Limburg en Brabant bevinden, breidt ons verzorgingsgebied zich gestaag verder naar het noorden uit. Ook daar weet men namelijk onze formule van professionaliteit en zuidelijke gemoedelijkheid steeds meer te waarderen.

Nu, 20 jaar later, heeft EBM Security een prominente postitie op het gebied van evenementen en veiligheid in Nederland. Dit was niet mogelijk geweest zonder de steun van al onze (oud)medewerkers en klanten. Deze willen wij dan ook graag hier bedanken voor hun inzet, loyaliteit en vertrouwen. Vol verwachting kijken wij uit naar de mooie evenementen in de aankomende 20 jaar!

Subcategorieën

Wij geloven in de goede kwaliteit van ons eigen product,
maar hoe kunt u dat nu beoordelen?
Neemt u het daarom niet van ons aan, maar van de vele tevreden klanten die u reeds voor gingen.
Hieronder vindt u een overzicht per categorie.