^Naar Boven
home
header.5.EBMsite.698x294px.jpg

nv      

Keurmerken

EBM Security is trotse bezitter van het
Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. 

In 2004 heeft De Nederlandse Veiligheidsbranche (onder haar toenmalige naam de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties, VPB), mede in het kader van zelfregulering, het initiatief genomen om te komen tot een keurmerk voor beveiligingsorganisaties. Dit keurmerk betekende een volgende stap van verdere professionalisering van de branche en bevordering van het kwaliteitsniveau. Dit initiatief heeft geleid tot meerdere keurmerken voor categorie├źn beveiligingswerkzaamheden.

Van een keurmerkhouder wordt verwacht dat deze op een professionele wijze zijn bedrijfsvoering heeft georganiseerd, hetgeen moet leiden tot een betrouwbare, solide, continue, kwalitatief hoogwaardige en deskundige dienstverlening.
In dat kader stelt het keurmerk een aantal minimum eisen waarmee een keurmerkhouder niet alleen laat zien dat hij aan alle wettelijke vereisten voldoet, maar ook zijn verantwoordelijkheden kent en neemt richting personeel, opdrachtgevers en maatschappij. (Bron: NVB)

 

EBM Security is een ECABO erkend leerbedrijf voor de opleiding beveiliger 2. 

Het zijn van ECABO leerbedrijf betekent dat studenten bij ons een gedegen opleiding en begeleiding kunnen krijgen gedurende hun stage voor de opleiding tot beveiliger 2. Wij vinden dat een goede opleiding fundamenteel voor iedereen die tot arbeidsmarkt in de sector van algemene veiligheid wil toetreden. Daarom nemen wij de opleiding en begeleiding van onze stagaires heel serieus en hopen dat je met veel extra bagage aan kennis en ervaring hun opleiding voortzetten als ze ons weer verlaten. Dit geldt zowel voor het theorie als het praktijk gedeelte. Ook goede contacten en interactie met docenten en instellingen dragen bij aan een stijgend niveau binnen de opleidingen. Het gebeurt regelmatig dat stagaires na hun opleiding komen solliciteren voor een baan, een mooie compliment kun je als stagebedrijf niet krijgen.