^Naar Boven
home
header.5.EBMsite.698x294px.jpg

nv      

Over ons

Opgericht in het Zuid-Limburgse Maastricht is EBM Security in 1993 begonnen als (vrijwilligers)organisatie die ieder jaar de beveiliging verzorgde van het succesvolle culinaire openluchtevenement " 't Preuvenemint” te Maastricht. Een evenement waar wij nu, ruim 20 jaar later nog steeds de beveiliging faciliteren. De toenemende vraag naar professionele beveiliging op evenementen vormde de aanleiding tot het verder uitbreiden en proffesionaliseren van de organisatie. Daarnaast werd EBM Security voorzien van een officiële status van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

Sinds 2011 heeft EBM Security een nieuwe directeur/eigenaar en waait er een hernieuwde frisse wind door het bedrijf. Dit ging mede door de implementatie van de horeca- en evenementenportefeuille van Hampsink Security, gepaard met een flinke uitbreiding van ons klantenbestand. Heden ten dagen is EBM Security de grootste aanbieder van evenementenbeveiliging in Limburg en zijn we ook op nationaal niveau een speler van formaat. Ons diverse en dynamische team staat garant voor flexibiliteit en een gezonde nieuwsgierigheid naar innovatie. Ondanks dat veel van onze vaste klanten zich nog steeds in Limburg en Brabant bevinden, breidt ons verzorgingsgebied zich gestaag verder naar het noorden uit. Ook daar weet men namelijk onze formule van professionaliteit en zuidelijke gemoedelijkheid steeds meer te waarderen.

Nu, 20 jaar later, heeft EBM Security een prominente postitie op het gebied van evenementen en veiligheid in Nederland. Dit was niet mogelijk geweest zonder de steun van al onze (oud)medewerkers en klanten. Deze willen wij dan ook graag hier bedanken voor hun inzet, loyaliteit en vertrouwen. Vol verwachting kijken wij uit naar de mooie evenementen in de aankomende 20 jaar!