^Naar Boven
home
header.4.EBMsite.698x294px.jpg

Werken & Leren

EBM Security is een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Dat betekent dat net als het bedrijf ook ons personeelsbestand continu in beweging is. Wij zijn dus altijd op zoek naar mensen die een waardevolle en positieve aanvulling op ons team zouden zijn. Wij onderscheiden ons in de markt met de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom selecteren wij kandidaten altijd met veel zorgvuldigheid.

Ook ons huidige team wordt daarbij in gedachten gehouden. We vinden het immers belangrijk dat mensen zich bij ons thuis voelen en realiseren ons heel goed dat je tijdens het werk elkaars belangrijkste ondersteuning bent. Je moet bij ons altijd op je mede EBM’er kunnen vertrouwen.  

Omdat onze werknemers ons visitekaartje zijn hechten wij veel waarde aan een representatieve  uitstraling. Daarnaast vinden wij enthousiasme, flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden belangrijke eigenschappen voor een kandidaat. Deze criteria hanteren wij ook voor onze stage plaatsen. Wij hechten veel waarde aan een goede opleiding en begeleiding, omdat dat in onze ogen het fundament van jouw functioneren is. Wij zijn een erkend leerbedrijf en steken veel tijd en energie in de begeleiding van onze stagiaires zowel in theorie als praktijk. Wat wij daar voor terugverwachten is enthousiasme en toewijding, zodat we samen het beste uit jouw stagetijd kunnen halen.

Ben jij dus op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie of stage en beschik je over de juiste kwalificaties? Kijk dan onder de menuopties welke mogelijkheden er bij EBM voor jou zijn en neem contact met ons op.