^Naar Boven
home
header.4.EBMsite.698x294px.jpg

Event Security Officer (ESO)

Ben je een student en heb je genoeg van het wachten op de volgende studiefinanciering? Wil je werken wanneer het jou uitkomt op de leukste en grootste evenementen van Nederland? En ben je klaar voor een verantwoordelijke en uitdagende opleiding met baangarantie naast je studie? Misschien ben jij dan wel de nieuwe Event Security Officer die we zoeken.

Een apart onderdeel van beveiliging is evenementen beveiliging; ieder evenement is verschillend van aard en vereist dan ook vaak een aparte benadering van gasten en publiek. In 2004 heeft het Ministerie van Justitie de Event Security Officer (ESO) in het leven geroepen met doel de evenementen beveiliging te specialiseren. EBM Security is vanaf zijn oorsprong gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en de specialisatie ESO past dan ook goed in het spectrum van EBM Security.

EBM Security verzorgt de beveiliging op tal van evenementen gedurende het gehele jaar, uiteenlopend van Solar tot de TEFAF. De taken en werkzaamheden van de ESO zijn dus ook alles omvattend. Je dient als ESO dan ook zeer flexibel en meedenkend te zijn.

Overige minimale vereisten zijn:
• Een afgeronde ESO theorie opleiding met certificaat.
• Goede beheersing van de Nederlandse en buitenlandse talen wordt verondersteld.
• Uitstekende sociale- en contactuele vaardigheden.
• Een representatief en verzorgd voorkomen waarbij een goede fysieke conditie een pré is.
• Resultaat- en dienstverlenende instelling.
• Bereidheid om op wisselende tijden te werken. (avond, nachten, weekenden en feestdagen)

Voor meer informatie of sollicitatie kun je contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.