^Naar Boven
home
header.2.EBMsite.698x294px.jpg

Horecaportier

EBM Security verzorgt de beveiliging bij een diverse selectie aan uitgaansgelegenheden in Noord-Brabant en Limburg en dit aantal is groeiende. Zodoende zijn wij op zoek naar medewerkers die ons team willen versterken.

Net als evenementen beveiliging een aparte tak van sport is geldt dit ook zeker voor horeca beveiliging. Iedereen die ooit aan de deur heeft gestaan bij een horeca gelegenheid weet hoe prettig, maar ook intens het werk kan zijn. In de volksmond wordt er veelal gesproken over uitsmijters, maar EBM Security is echter van mening dat deze uitspraak haar mensen misstaat en spreekt dan ook liever over horecaportiers of gastheren.

Met gastheerschap en een positieve benadering bereik je meer bij het horecapubliek. Toch moet ook een EBM’er waakzaam er doortastend zijn. Voor dat laatste is ervaring met vergelijkbare werkzaamheden dan ook sterk gewenst. En zeker niet in de laatste plaats moet je fit genoeg zijn om als laatste redmiddel te kunnen optreden ter bescherming van de andere gasten en natuurlijk jezelf.

Overige minimale eisen zijn:

  • Een goede beheersing de Nederlandse taal. Vreemde talen zijn een Pré.
  • Het bezitten van een diploma Beveiliger II of het certificaat Horecaportier (SVH)
  • Van onbesproken gedrag zijn (antecedentenonderzoek is deel van de sollicitatieprocedure)
  • Een positieve en integere instelling hebben.

Zie jij jezelf als een gastheer, ben je representatief, communicatief sterk, en meerdere weekenden in de maand beschikbaar; neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.