^Naar Boven
home
header.3.EBMsite.698x294px.jpg

nv      

Stage

Volg je een MBO opleiding tot beveiliger. Dan is er een goede kans dat een stage bij EBM de perfecte aanvulling is op jouw opleiding. Wij hanteren wel een maximum aantal plaatsen afhankelijk van het niveau en de beschikbaarheid, omdat we ook willen dat je tijdens je stage de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Daarom zijn wij ook een ECABO erkend leerbedrijf, wat betekent dat jouw stage officieel wordt erkend door school en er een goed opleidingsplan aan ten grondslag ligt. Interesse?; lees dan snel verder Praktijkopleiding Beveiliger 2.

Ook voor een HBO of WO stage kun je bij EBM terecht. Wij geloven namelijk sterk in een multidisciplinaire benadering in de beveiliging. Het is daarvoor ook belangrijk dat er segment en niveau overstijgend wordt gedacht voor de beste inzichten en resultaten. Volg jij een aan de veiligheidsbranche gerelateerde studie aan een hoge school of universiteit dan kun je bij EBM terecht voor een stage. Deze zijn echter alleen beschikbaar op aanvraag en zullen conform persoonlijke afspraken met jou en jouw opleidingsinstituut worden ingericht. Stuur ons je CV en motivatiebrief voor een persoonlijk gesprek.

Praktijkopleiding Beveiliger II

Verschillende organisaties zoals ECABO, SVPB en de Nederlandse Veiligheidsbranche zijn continue bezig met kwaliteitssprongen in de beveiliging. Op het moment dat je je theoretische opleiding (bijna) hebt afgerond, kun je je praktijkopleiding bij EBM Security volgen.

EBM Security biedt jou een goede begeleiding van een opleider met zowel je praktijkwerkboek als in de praktijk. De praktijkopdrachten bieden jou een gevarieerde training bij verschillende evenementen. De taken die je uitvoert zijn zeer divers, en zodanig uitgezocht dat jij op het einde van de opleiding jezelf een volwaardige beveiliger kunt noemen.
Minimale eisen aan de stagiair:
• Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Beschikt over doorzettingsvermogen en is leergierig
• Goede communicatieve vaardigheden
• Heeft een representatief en verzorgd uiterlijk
• Flexibiliteit en beschikbaarheid om op wisselende tijden te werken (avond, nachten, weekenden en feestdagen)
• Bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
• Is positief ingesteld, enthousiast en gemotiveerd

Herken jij jezelf in bovenstaande eisen en durf jij de uitdaging aan? Stuur ons je CV en motivatiebrief via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.